10 dôvodov, prečo práve eDetox

10 dôvodov, prečo práve eDetox?


1. ...aby ste sa znovu naučili rozprávať a počúvať. Iných aj seba. Vďaka eDetoxu opäť objavíte zmysel hovoreného slova. V dnešnej uponáhľanej dobe nám totiž nezostáva čas na obyčajnú komunikáciu. A osobný rozhovor žiaden telefonát plnohodnotne nenahradí.

2. ...aby ste boli zdravší. Počítač, mobil, laptop, televízor a iné elektrospotrebiče v kancelárii či doma vytvárajú elektrosmog, ktorý negatívne ovplyvňuje vaše zdravie. Nedá sa úplne odstrániť, ale určite sa dá obmedziť. Na eDetoxe vám ukážeme ako.

3. ...aby ste boli znovu tím. Kto prvý vyrieši hlavolam? Kto najlepšie zvládne psychologické hry? Komu sa podarí nájsť cestu nočným lesom? Vďaka prepracovanému programu a premysleným tímovým aktivitám eDetoxu zistíte, kto je ozajstný líder, kto inovátor, špecialista, realizátor či nenahraditeľný tímový hráč. Nová hierarchia môže byť úplne iná než tá, ktorú máte v práci.

4. ...aby ste sa znovu hrali. Hra podporuje kreatívne myslenie a aj to je jedným z cieľov eDetoxu. Ak ste súťaživý a radi riešite hádanky či hlavolamy, na teambuildingu to môžete byť práve vy, kto zaboduje pred kolegami.

5. ...aby ste boli znovu spolu. Áno, ste spolu v kancelárii či na pracovisku, ale poznáte sa „iba“ ako kolegovia. Na eDetoxe začnete kolegov vnímať aj „zabudnutými“ zmyslami. Uvidíte ich v inom svetle, mimo práce. Budete ich počuť naživo, nie cez telefón. Porozprávate sa „face to face“, nie cez email.

6. …aby ste sa nestali závislými. Vášnivý hráč hazardných hier je gambler. Ten, kto holduje pitiu, je alkoholik. Človek užívajúci drogy, je narkoman. Ale kedy už začína byť človek závislý na mobile, internete či virtuálnej realite? To sa dozviete na eDetoxe.

7. ...aby ste znovu mali pamäť ako slon. Aj vy si všetky dôležité udalosti zapisujete do telefónu? Ale čo by sa stalo, keby ste ho stratili alebo by ho nejaký vírus kompletne vymazal? To by bol koniec sveta, však? Dnes už mozog nepoužívame na uchovávanie informácií, spoliehame sa na techniku. Chyba! Uisťujeme vás, že na eDetoxe vybičujeme vašu pamäť tak, že ju budete mať ako slon – alebo ak chcete – ako flash-ka s 2TB (terabajtmi).

8. ...aby ste sa znovu cítili plný sily. Na eDetoxe vám nedoprajeme len nadupaný program plný hier, pohybu a zábavy, ale aj dostatok kvalitného spánku bez elektronických zariadení, jógu, či masáže.

9. ...aby ste znovu „objavili svet“. Aj vy väčšinu času trávite v kancelárii bez prirodzeného vetrania? Radšej idete autom ako pešo? Keď šport, tak fitko a keď čítať, tak facebook? Na eDetoxe znovu objavíte „starý dobrý svet“ a v ňom prechádzky v lese, opekačku pri ohni či pohyb na čerstvom vzduchu...

10. ...aby ste sa znovu vrátili do detstva. To bol asi pravek! Nebudil vás „ajfón“, ale plechový budík. Informácie ste „negooglili“, ale hľadali v knihách. Nepoužívali ste navigáciu, ale obyčajnú mapu. Namiesto počítačových hier bolo Človeče, nehnevaj sa a aj tak to boli skvelé časy. Tak prečo si ich – aspoň na chvíľu – nezopakovať? eDetox vás vrátido minulosti a oživí roky, ktoré boli také výnimočné!

Nájdené odpovede: 0

Nenašli sa žiadne komentáre.

Write a comment